5
Assalamualaikum

Dok sibuk berblogwalking petang 2 nie..Tetibe terbaca satu blog yang memberikan aku tips untuk menaikkan traffic blog..bile dibaca,idea boleh diterima pakai..So why not untuk aku mencuba 
Tips/Cara mudah untuk menaikkan Traffic blog nie.Nasib baik la terbaca entry dari nieyxzha

Nak tau korang boleh clik kat link nie >>>>  nieyxzha

Caranya:-


(Entri ini copy & paste)

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.





PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...



15. 
Blog Anda


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..



** Jom la kita try same-same ye..Jom kita singgah ke blog2 kat atas nie..




bye

Post a Comment

  1. tak paham sangat la benda ni.. boleh cerita lagi..

    ReplyDelete
  2. Baca 2,3 kali baru paham..first time nieza pon camtu jugak..kiranya kaedah ini macam kaedah backlink..

    ReplyDelete
  3. uols just copy paste je ayat kat atas..cume gantikan "blog anda" tu ke blog korang..delete blog yg pertama dan naikkan blog yg ke 2 jadi yg pertma..ikuti seterusnye..

    ReplyDelete
  4. nice post

    visit jugak blog aku ni ^_^ : http://amsmuvee.blogspot.com/

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top