6
Assalamualaikum

Wah !!!! rase nak review tempat nie .Dari pengalaman sahabat yang pergi tempat nie memang nampak menarik..Kalau tengok website die pun boleh tertarik der...

Tanjug Sepang nie terletak di kawasan kota tinggi Johor Darul Takzim (wahhh...penuh gitu)

Tempatnye bersih...Ade Chalet,Swimming Pool ,Function Room dan Beach..Mesti la kan..name pun tepi laut..haha

Kadar sewa yang dikenakan pun amat la berpatutan..Memang aku belum pergi tempat nie walaupun jarak jauh dari rumah aku nie xsampai ler 3-4 jam perjalanan..Tapi xsemua tempat nak diterokai kan?
Yang mane orang kate menarik tu la,kite akan review..kalau puas hati ,baru la pergi..Memang bercita-cita untuk pergi ke sini nanti..tengoklah minggu depan ke...tahun depan ke..Mak kata,time cuaca sekarang nie jangan gi pantai..tak elok..Biasalah kan orang tua...menasihati tu perlu untuk melindungi anaknya..

Jom review skit
Chalet
Nie pemandangan Chalet


Swimming Pool



Function Room

Beach



siap ade map lagi



Kalau korang berkenan boleh ler klik atas nie

Untuk Booking boleh call >>>>>. Sawah-0197639594


tu jer





bye



Post a Comment

  1. BgS artikeL nxa Gan..

    Http://ripcurl-crom.blogsot.com

    ReplyDelete
  2. La... kakak boleh tak tahu ada Tg Sepang Beach Resort di tempat kita. Tak pernah nampak signboard tu yg tak tahu.

    ReplyDelete
  3. pernah dengar..tp xtau ler view tu secantik nie kan

    ReplyDelete
  4. Meh kita pakat-pakat pergi sini nak? Hihi...

    psst: Kakak bukan org KT dan tinggal di JB tapi ada kakak tinggal di Kota Tinggi selalu ke sana Haida..

    ReplyDelete
  5. slam... maaf sekaf=dar nk mebetulkn nama... nama pemilik ialh en sawal.. bukan SAWAH.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top