4
Assalamualaikum


Selamat Petang untuk korang..Entry nie untuk ajak korang yang bergelar blogger dapatkan baju 

Kenapa korang patut ade baju nie..haha..untuk meberitahu kat orang yang tengok baju korang tu,yang korang tu blogger..Haha...Ok kan!!! Kalau ler korang rase korang bangga jadi blogger.sesambey tu korang boleh ler naikkan traffic blog korang...Kalau korang x bangga jadi blogger sila abaikan entry nie..


Pada sesiapa yang memang nak...memang berminat sangat nak cari baju blogger nie
korang boleh ler buat order sebelum 25/1/13 nie..Sebabnya Order ini akan close pada tarikh tu..So cepat bertindak dari sekarang.Yang terlambat pun still boleh order lagi..JANGAN RISAU!!!


Aku da order da..hahha..korang bile lagi la kan..

Cara dan bagaimana nak order..Meh tengok kat bawah nie

Email : hazwan943@yahoo.com.my
facebook :  i love blogging

Saiz          : XXS- 3XL ( unisex / lady cutting )
Warna      : Putih ( tidak jarang tp tebal ), hitam ,merah, etc (sarankan putih )
kolar         : Bulat 
Harga Lengan pendek  : Rm30
Harga lengan panjang   : Rm33
termasuk kos penghantaran semenanjung, sabah & sarawak ( pos laju )
Tulisan I LOVE BLOGGING kaler HITAM.. 

PERCUMA : BUTTON BADGE I LOVE BLOGGING ( TERAWAL )

Like page ni ----->  I LOVE BLOGGING

TEMPAHAN BILA-BILA MASA ...


Contoh kat bawah nie..Sila Tengok !!!

Design baju ni boleh anda lihat di bawah ni, kelebihannya website ( boleh letak atas,tengah,bawah ) anda akan di letakkan di belakang baju. Jadi jika korang pakai baju ni orang akan tahu website blog korang ni salah satu cara nak tingkatkan trafic blog korang di carian google




Kalau korang x faham boleh ler gi kat page Hazwan Hairy




bye

Post a Comment

  1. hai saya datang follow tuan rumah :) jom tlong vote saya kat sini, terima kasih ya https://apps.facebook.com/mexicanofiesta/default.aspx?sq=1846. tunggu sehingga keluar video. :)

    ReplyDelete
  2. salam blogger...kunjung balas dari Pengemis Cinta

    ReplyDelete
  3. nice...remy dah order kat hairy......

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top