1
Assalamualaikum

Rasa macam da  lama x menaip ape2 entry pun dalam 2-3 hari nie..
Macam sibuk jerk..Tapi tetap menerjah masuk ke blog2 kesayangan aku ..

Ade lebih dari supulh orang yang memang rajin untuk aku terjah dan komen bile aku start masuk keje...
Nampak sngat x buat keje kan?...biaselah tuh...
korang bukak la hotfm sekarang nie..mesti korang akan dengar diorang cite pasal keje..

Bukan la bz sgt pun 2-3 hari nie,Cume sekarang nie sibuk dengan hobi baru jerk.hari -hari aku dok usha blog-blog felt craft..Macam berminat pulak dengan hobi baru nie..

Demi untuk melembutkan tangan aku nie yang memang keras macam kayu,aku cuba dan terus mencuba untuk melembutkan tangan supaya dapat menggunting dengan cantik..Xla bengkang bengkok aku guntung kain felt tu..appe da..nampak sangat xde seni..

tapi kalau x cuba kite xkan tahu kebolehan yang tersembunyi dalam diri kita kan?

Perlu ade perubahan..Konon nak jugak pi kelas  or kursus felt nie..
cuma xde mase...komitmen keje 6 hari seminggu tu yang menyebabkan xde masa

oklah..nanti da jadi aku tayangkan kat korang ea..


Psssstttt:>>> walau ade hobi baru ,blog kesayangan akan tettap no.1
Bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top