2
Assalamualaikum

Bila tengok blog nie,ade aje penambahan yang aku buat..Tu pun atas dasar pembaharuan..Kononnye..
Mane la tau daripada berblogging nie dapat side income..Boleh beli banglo...haha..

Selalunye pepagi bute aku masuk keje, sebelum jam tepat pukul 8 pagi,Aku da blogwalking..
Of coursee aku bw blogger2 yang ade dlam bloglist aku nie..Kalau boleh aku nak letak semua blog dalam bloglist aku..tapi aku nie bukan ler pandai sgt..Tujuannye mudah..Senang aku nak bw kat entry2 fresh diorang tu..Saling kunjung mengunjungi ler katakan

Then,pepagi tadi aku da melawat blog kak Mialiana..bagi aku satu idea untuk letakkan page rank tu kat blog aku nie..Padahal page rank ku bru ler 1..bukan 5-6..Tu da kire rate paling tinggi ler tu..Ade jugakla nombor kan? dari xde tu..hahaha..

Thanks kat Kak Mia sbb bg aku ade tu..walaupun ditujukan khas untuk semua blogger..keh..hkeh

erk!!!! korang perasan ke perubahan header aku tu..saje je kan xnak tegur!!!

see.....ade kan..


Kalau korang nak jugak letak page rank macam aku nie..korang terjah ler page kak Mia..
Nanti kak Mia boleh tolong bgtau step nye...klik sni jer untuk korang tau lebih lanjut..
Aku tau ikut jerk...hehehe 
klik atas nie..




bye

Post a Comment

  1. wahh dh ada PR lah..susah oo nk dpt bnda ni...

    ReplyDelete
  2. respeklah..pcl xde ltk lg..dh lama x tgk rank blog sendiri.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top