HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE

Saturday, February 16, 2013

Assalamualaikum

Alhamdulillah..Masih lagi bernafas pada pagi sabtu nie..Pepagi nie sempat jugak la nak menjoinkan diri dalam Hijabister giveway nie..Ni pun dapat tau dari blogger Eca..


Segmen nie diadakan oleh siyda(empunye segmen ni)  bagi merasmikan SHIDAIZY BOUTIQUE FANPAGE

Mane la tau kot-kot dapat hijab nanti...

Sesiapa yang nak join tu boleh klik banner nie..
Tarikh tutup lama lgi iaitu pada 
9/3/2013

Nak tag sesiapa yang menyinggah di blog nie..

harap korang sudi ler support siyda untuk contest beliau nie



bye

You Might Also Like

1 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"