4
Assalamualaikum

Hari raya pertama la kononnyer..Hanya lepak-lepak di rumah..Plan nak pi Mydin Melaka nie,Nak cuci cuci mata..Sudahnye hujan sampai la nie..Niat terbantut...Tapi xtau ler skit jam lagi..Mybe lepas maghrib da boleh berjimba wamba...Pepagi tadi da cuci-cuci mata kat pasar tani Merlimau..Tapi yang x bestnyer harga barang yang aku cari tu lebih mahal dari kat Johor..Sempat je tangkap satu tudung bawal harge rm15.
Tu pun da kira kurang la..Tapi x seronoknyer bile nak beli keperluan lain.Harga tak seperti yang di jangka.

Xpelah...kalau kite x beli kite xkan tau perbezaan harga tempat kite dengan orang kan?

Kalau tengok keadaan rumah sekarang nie,ramai jugakla yang dok buat tahi mata.
Bukak cd bukit kepong..last-last bukit kepong tu tengok diorang..Ape taknye ,keadaan hujan macam nie membuatkan mata enak untuk beradu..Malam nanti boleh ler jadi burung hantu..

Ade ke yg sekarang nie tengah update blog..tengok ramai yang x udate blog..Mybe diorang pergi bercuti la tu..
 Jadi blog pun cuti..Merehatkan minda dan mencari idea untuk entry2 seterusnye la kot..hehe..untung jugak klu mereka yang ade tab tu..kemana saja boleh update..seronoknyer..

Nak jugak la beli satu..hehe..kalau la ade rezeki tu.insyallah..




bye

Post a Comment

  1. selamat bercuti XD waahh seronok lah cuti ^_^

    ReplyDelete
  2. ku juga lepak kat rumah jelah cuti CNY ni, esok baru ku berjimba jimbi di ICity, Shah Alam.

    ReplyDelete
  3. ku juga lepak kat rumah jelah cuti CNY ni, esok baru ku berjimba jimbi di ICity, Shah Alam.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top