1
Assalamualaikum


Selepas join segmen dari Ayu's felt craft nie (klik sini >> Segmen <<) tetibe boleh timbul minat nak buat felt craft..
Sedaya upaya cari + google tentang felt craft..Biase la minat x menentu...habis musim craft,habis ler minat aku nie..

Sebabnye aku minat sngt tengok diorang menghasilkan barang-barang dari kain felt nie.Cantik jerk..
Dan da ramai remaja-remaja yang da menceburkan diri dalam dunia Felt Craft nie..

Ala...apa salahnye aku nak mencuba benda2 nie..mane ler tau boleh buat bisness..

Setelah aku menggoogle tentang craft felt nie,Aku da dapat idea untuk beli starter kit dulu.
Yela kan ke baru nak mencuba..Mestila aku beli yang starter kit punyer..

Aku beli dari Yana craft sbb die ade jual untuk starter kit.
 ~YaNa CrAfT ~ Craft Supplies ~ Handmade From Felt & Fabric ~ DIY~ Craft Felt Workshop~

Sorry yana sebb curi header awk...hehe..

Aku da pun membelinye dari yana craft hari nie..So next week dapat ler barangnye..Dengn hati yang tak sabar untuk menjahanamkan jarum tu..haha...

Tapi aku langsung xde asas jahitan..Pi kursus pun xde lagi..Sejak da usia-usia macam nie x ramai kawan2 yang sudi nak join aku utk kursus2 pendek nie..Jadi aku terpaksa belajar dari youtube nampaknyer..

Ade lagi minat aku nie..actually bukan minat.cuma aku fikir bidang nie perlu untuk backup aku bile aku da xboleh nak bekerja kelak..korang tau x ape die..tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

JAHITAN

And,aku pernah ler riki-riki tempat atau kelas jahitan di sekitar pasir gudang nie...tapi belum jumpe. dan belum ade mase nak mencari..Bukan sebenarnye xde mase,cuma keaadaan belum pulih spt biase,menyukarkan aku bergerak kesana sini..Semua atas bantuan suami untuk menghantar aku kemana je yg aku nak gi...Tu pun klu die rajin..

Sape yang tau pasal felt craft nie boleh ler sharing...


tq



bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top