Wednesday, February 06, 2013

# Nagging

Planning berCUTI

Assalamualaikum


Tak lama lagi da nak cuti panjang..Walaupun xde la panjang sangat sbb hari sabtu aku masih bekerja..Untungla orang yang kerja hanya 5 hari tu..boleh la panjang skit cutinye.

Nak amik cuti malas pulak sbb nak simpan leave untuk raye pulak memandangkan raye tahun nie aku kene turn kat melaka..So kene la cuti panjang skit..baru la rase beraya..Al-maklum ler tahun lepas aku xdpt nak beraya..Hanya beraya kat kerusi roda..Tapi tahun nie alhamdulillah,da boleh nak bergerak kemana-mana.

Semangat skit...Pose pun xganti lagi..adooiiii...
Da planning sabtu lepas balik keje ,terus berdesup balik melaka...selasa da balik Johor Semula...Da dekat 6 bulan jugakla aku xbalik melaka..Mak mentua aku da rindu sangat nak blik melaka..So kesian kat die.

Esok company aku ade buat makan-makan..Esok makan free la...yeyeye



bye

1 comment:

  1. tang makan2 free tu yg best tu...hehehe....nyumnyum

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81