4
Assalamualaikum


Sekarang nie kerajaan beri kemudahan untuk para belia menggunakan telefon pintar..Kerajaan telah memberikan rebet RM200 kepada belia yang berumur 30 tahun kebawah...(den memang xdapat ler..sedihnye..)

Dan sekarang nie xpax pulak memudahkan para belia untuk membeli telefon pintar nie..
Banyak promosi dari xpax untuk korang nie..wah...memang untung para belia sekarang nie..

Klik sini untuk korang tengok promosi >>>  http://bit.ly/pKbXx 


Kepada korang yang belum mendaftar sila la daftar sebelum terlambat ye.
daftar kat sini:-

1) Borang permohonan untuk PEKERJA
2)Borang permohonan untuk   PELAJAR

** Website SKMM klik sini   http://skmm.gov.my/

syarat-syarat kelayakkan ada kat sini 

i. Warganegara Malaysia yang berumur di antara 21-30 tahun pada tarikh memohon; 

ii. Pendapatan bulanan adalah RM3,000 dan ke bawah; 

iii. Model telefon pintar 3G yang ditawarkan; 

iv. Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar; dan 

v. Satu telefon hanya untuk satu belia;

# Lepas korang da daftar dkt skmm,boleh ler korang print  rebet ni dan bawa ic sekali bile korang nak pi beli telepon tu ye..



Post a Comment

  1. Untung para belia...belia senior cam kite ni bila nk dpt? huhuhu

    ReplyDelete
  2. x daftar pon sedap kena langgan tenet bulan2..huhu

    ReplyDelete
  3. laa masa akak belia dl xder lak dapat gini...xadil sungguh..hahaha

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top