5
Assalamualaikum


Salam Hari Jumaat untuk semua umat islam di Malaysia nie..Para Lelaki sila pergi menunaikan solat jumaat ye..Wajib pergi...kumpul pahala...Jangan banyak kumpul dosa...opppsss..Sendiri mau ingat !!!
Kaum wanita pun same gak...jgn xsolat pulak...asyik dok bershopping sampai lupe da masuk zohor..
Insyallah..kita ingat mengingati ye..

So,sempatla nak join segmen dari Aswan Azmy nie..Mane tau dapat masuk bloglist beliau..

Kalau korang nak join klik Banner nie
Syarat-syarat yang wan buat tu mudah..

Baca Nie
  • Buat 1 entri tajuk “Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013”
  • Lekatkan banner di atas bersertakan link direct ke post ni balik !
  • Follow blog Wan yang tak seberapa ni dan Like Fan Page
  • Datang balik ke blog ni, then comment di bawah link post anda besertakan nama blog anda dan follower ke berapa supaya Wan boleh add dalam List Peserta nanti.
  • Tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013



  • pssttt...wan...da buat semua syarat tu. Salam kenal dari KISAH SI DAIRY.


    bye

    Post a Comment

    1. done follow.. jemput singgah balik yer kalau sudi..

      http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/aswan-azmy-mencari-bloglist-march-2013.html

      ReplyDelete
    2. singgah dari segmen sama :)
      http://yayaonly.blogspot.com/2013/02/segmen-aswan-azmy-mencari-bloglist.html

      ReplyDelete
    3. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...

      ada masa singgahlah ke blog ayu ye..

      http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-aswan-azmy-mencari-bloglist.html

      ReplyDelete

    ✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
    ✿ Segala komen anda amat dihargai

     
    Top