16
Assalamualaikum

Menjoinkan diri dalam segmen Ceritaahmad nie..


  1. Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
  2. Tempek gambar tu kat entri korang
  3. Linkkan ke entri ni. 
  4. Folow blog buruk ni. Tak follow pun takpe aku tak paksa..
  5. Link kan entri korang kat ruangan komen.. Mudah bukan.. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..
Kelebihan Join Segmen ni:
  1. Siapa yang join secara automatic masuk dalam bloglist aku sepanjang tahun 2013
  2. Trafik blog akan meningkat
  3. Follower semakin bertambah
  4. Kenalan blogger semakin ramai
  5. Perkongsian antara blogger dengan blogger.



**Banyak mase lagi nak join nie..



bye

Post a Comment

  1. selamat pagi..:) selamat bersegmen dear..good luck ye

    ReplyDelete
  2. Thanks sbb sudi join..

    Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

    Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
    Kat Sini

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. selamat berkenalan :)

    done follow awa dr segmen y sama.
    #

    jemput follow saya balik kalau sudi :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen yg same .
    done follow sini . =)

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku_30.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dari segmen

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    done follow balik..;-)

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  7. hye .. =)
    blogwalking , singgah balas kunjungan disini ^^

    ReplyDelete
  8. penat iman kayuh speda
    tumpang letak speda kat tiang sini ek

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.

    Done!already follow you, my dear.

    Thanks!

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan...Dari Segman yang sama..Done Follow Here..Follow Me Back Ye.. TQ :-)

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top