1
Assalamualaikum


Semuanya serba kekurangan lately nie. Bila bukak laci da xtau apa yang nak dimakan..

Rasenye da lame jugaklah tak pergi membeli belah untuk mengisi perut laci nie.
Hanya takat beli sarapan nasi lemak atau mee goreng .itu aje..makanan tu jugaklah sampai ke petang.
Ape da..

Selalunya,setiap bulan sesi memenuhkan perut laci nie, memang wajib.Sejak da tak boleh nak drive nie,
aku suka makan dekat opis jer.Tak kisah la maggi ke, janji kenyang  sampai ke petang.

Pepagi selalunya aku amik minuman 3 in 1 macam nie
ehsan dari pakcik google
ataupun


Tapi semua tu da lame selesai..


Nasib baik ade ibu mentua yang budiman,buatkan aku breakfast..haha..namak sangat malas nak but breakfast pepagi bute kan?

Korang pulak macam mane..




Sesambey korang baca entry aku nie..cer korang klik skit. ayat-ayat power kat bawah nie...hehe dapat pahala skit..

Bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top