Assalamualaikum

Sebab kenapa tajuk entry aku nie macam nie adalah kerana aku macam da bosan dengan nuffnang nie..
Aku mungkin tak faham tentang cara bagaimana nuffnang nie bg kite bayaran.Tapi itu bukanlah apa yang aku nak..Cuma baru baru nie aku ade hantar ticket kat nuffnang tanye kenapa x update lagi BE aku tu...

Tapi ini yang aku dapat..

kalau korang nak tengok lebih jelas tekan je banyak kali..

Nak kata orangtak datang blog aku tu xdelah...Nak sruh orang tekan iklan tu,ramai yang dok bgtau aku diorang datang singgah dan tekan iklan..

Update tu memang ler selalu aku buat..entah la aku pun tak faham...Senang xpyah nak amik tau lagi pasal nuffnang tu..Die nak bagi,bagilah..tak bagi pun aku xkisah..


**tension 2-3 hari nie sebab system masih tak boleh nak digunakan..Kerja pun da berlambak tak terurus..
hadoiiii



bye

 
Top