Dunia Felt Craft

Wednesday, March 13, 2013

Assalamualaikum


confirm la bukan ini yang aku buat...hehe


Hobi aku sekarang nie da bertambah..Dulu aku suka-suka tngok orang menghasilkan felt craft nie..
Dan sekarang ni ,aku da mula menyibukkan diri dalam bidang craft nie.

Cuma belum la pergi kursus tentang dunia felt nie..aku cuma belajar dari youtube dan rajin la jugak menggoogle tentang craft nie.

Da start berjual walaupun sedikit..saja suka-suka...Itupun aku suruh adik aku jual dekat sekolah...hehehe..
oklah kan...

kebanyakkan nyer aku suka buat hairclip..Aku suka tengok clip tu kat rambut budak-budak sekarang nie..
Siap offer kasi jiran sebelah pakaikan anak dia..hehe..

banyak lagi yang aku buat selain hairclips.Aku buat jugak key chain pelbagai jenis la..
Ada Domokun...Heart..bintang pun ade...

Nanti aku snap gambar and share ngan korang ea..

Kalau ade  kursus craft di area pasir gudang nie,jangan lupa bgtau ye..Nak join jugak...
hehehe..


oklah...


bye

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. mmg comel felt craft ni kn?tgk ramai yg buat, pendapatan sampingan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"