0
Assalamualaikum

Yeyeee..barang yang dipesan dah pun sampai...

Pernah ker korang dengar tentang product nie.
Aku nie pun baru jerk dengar2 pasal product nie..Bile aku tengok testimoni yang ade dkt page nie..aku terus teruja nak mencubanye.

Sebetul nyer mase aku blogwalking kat blog Yuyu Zulaikha..Yuyu buat entry pasal nie..


Then terus ke page Hansaegee Nature nie..emmmm..memang betul la...bukan sebab yang pakai tu blogger 2 terkenal.tetapi disebabkan muka aku nie ade masalah blackhead n white head yang banyak,so...sebab tu la aku beli...klu korang tengok review pasal produk nie,yang mencuba memang blogger terkenal spt Hanis Zalikha,Fatin Liyana dan ramai lagi la..

Aku beli 2 produk dulu..nak test..Ni Die...


Beauty Clinic Sulfur Blackhead Suction Nose Pack

                                                        Charcoal – Mineral Masks
2 Barang nie berharga 54.90 ..kot...lupe da...Dan baru smpi tadi



tadaaaaaaaaaaaaaaaa


xsabar aku nak mencuba hari nie..

kalau korang nak tengok product2 yang sesuai ngan korang..
sila la ke page ni
v
v
v
v




Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top