0
Assalamualaikum


Baca Post Title Di atas...haha..pastu korang percaya ke aku nie pencinta korean Drama??

Lately nie ,aku banyak terjebak dengan korean Drama..Itu adalah hasil pujukkan adik aku yang sibuk nak alih channel astro 393...Hoh!! Peminat Korean Drama mesti tau ada ape kat channel tu..

Syok sendiri..ketawa sendiri dan menjadi heroin sendiri dalam drama tu dalam mimpi..
apakah!!!!!!!!!!!!!

Drama yang sekarang nie aku tengah dok layan  


Hero nya

heroin nya
cute sangat..



Aku memang xde mase nak tengok tv nie..balik keje pun da nak maghrib..makan,mandi..kemas rumah skit2..da kul 10..ngadap lappy aku kejap...pastu terus tido..

Layan cerita korea nie cuma pada sabtu ahad jerk..tu pun kalau sempat..
Tapi since da tengok drama nie,rase macam nak cari keseluruhan cerita nie ,sebab byk episode yg terskip..
nak download mmg xde mase..nak tgk youtube,lambat beno ler...

korang tau kat mane nak dwnload drama nie..pastikan ia mudah untuk didownload...



Terima kasih



By the way..tolong klik iklan kat bawah nie...dapat pahala...hehehe


bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top