0
Assalamualaikum


Mungkin cerita nie atau info nie lambat untuk aku update yang nak dikongsikan dengan korang.
Tapi manalah tau kalau-kalau yang masih mencari.

Masa aku patah kaki, aku tak la bergantung sangat dengan hospital.Sebab hospital xbagi kat aku apa-apa ubat pun untuk kaki aku..Kena ada inisiatif sendiri la untuk baik.

Selain dari minum susu Anlene setiap hari (kekadang memang terlalu- lalulah muak ) Aku juga makan ubat calcium.tupun aku beli kat farmasi.

Satu hari tu ,ada jiran aku datang dan suruh aku beli product nie.Dia kata bagus.Sebab anak dia pun pernah accident.Of course lebih teruk dari aku nie.Sampai masuk besi tu da kira teruk la..Lagipun dia accident kat jalan raya.

Dah..Tamo membebel panjang kat korang,nie aku perkenalkan  produk nie,mahal la sikit..Tapi Alhamdulillah la..Percantuman tulang tu lebih cepat.
Nie la productnya..macam air laut je rase..payau dan masin

Kalau korang nak tau lebih lanjut,korang boleh la google info tentang product nie..Kang panjang berjela korang malas pulak nak baca..Harga die memang mahal sikit la..Tapi kalau bagus ,kenapa mesti kedekut kan..
Harga dia masa aku beli rm280..

klah nanti sambung lagi...bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top