7
Assalamualaikum

Entry nie khas untuk anak saudara aku yang sulung..Baru masuk darjah 4.
Selepas membuat dan minta pendapat orang terdekat,Abang aku setuju untuk masukkan anak dia ke Madrasah nasihun Amin..
MADRASAH NASIHUN AMIN
Memang berat untuk melepaskan anak ke sekolah berasrama nie..Tetapi demi kebaikkan anaknya,abang aku membuat keputusan nekad untuk hantar anaknya ke Madrasah nie.

Bukan la sebab xmampu nak menjaga anaknya itu,korang kan sedia maklum budak2 sekarang nie,Terutama yang duduk kat bandar nie..Risau jugak kan?

Mase 25hb tu da pun membuat pendaftaran.so hari ahad hari tu aku ikut sebab nak hantar anak sedara aku nie.

Saja nak lawat kawasan...

Moga dia jadi anak yang soleh dan boleh menjadi anak yang berguna..

Sedih bila tinggalkan die kat situ..Mak ayah die jangan cakap la...sedih ya amat..maklum la tak pernah lagi berenggang lagi dengan family.Nie ambil masa 3-4 tahun jugak..



Antara kawasan di Madrasah Nasihun Amin
aku xsempat nak amik pic kat situ..almaklum la...takut orang tengok2 aku dok snap pic..
nie aku amik dari goole...

Kalau korang nak tinjau-tinjau aktiviti madrasah nasihun Amin nie bleh la lawat di MADRASAH NASIHUN AMIN


Kepada korang yang nak menyumbang sedikit sebanyak boleh la gi website nie..


Post a Comment

  1. amin mudahan..tempat dia pun boleh tahan cntik selesa ja tgk pemndgn..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....cantik juga tempatnya...

    ReplyDelete
  3. asmkm....i like the color very the POP! HIHI

    ReplyDelete
  4. eh comeynya .. mmg warna wrni mcm tu ke?

    ReplyDelete
  5. moga menjadi anak yang soleh nanti. Memang cantik juga kawasannya :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum , is it madrasah registered ? Cause adik sy baru daftar belajar kt sana and he said it's bad . ustaz tk pantau pelajar2 dgn baik and sy dgar ramai budak yg belajar kt situ keluar balik

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top