2

Assalamualaikum

Memang sakit hati bile dapat bos yang tak boleh nak backup anak buah sendri.xsalah untuk nak mempeetahankan anak buah daripada diserang oleh pihak yang lain.
Tapi aku dapat bos yang terlalu mementingkan diri sendiri.
Tak pernah nak fikirkan anak buah, apatah lagi nak tU masalah yang dihadapi oleh anak buahnya.

Ciri-ciri macam nie memang xlYak nak jadi boss.setakat nak daptkan nama je.

Aku memang sakit hati sangat2 dengan orNg macam nie.

Aku sorang yang tak puas hati dengan die xpelH, nie ramai yang xpuas hati dengan die.ade je perkara yang die buat tu menyakitkan hati orang.

Luahan hati aku hari nie...

Ok bye

Post a Comment

  1. Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni balik :D harap awak brsabar dalam menempuh dugaan kje dgn bos cmtu.. setiap bos tk sama sikap dia. Mungkin 1 hari nnti dia berubah, mna tau kan... apapun, good luck dlm kerjaya

    ReplyDelete
  2. dtg klik2 iklan kt blog ni jugak. sabar je la ngn bos tu ye :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top