2
Assalamualaikum

Xsangka dapat 500 point dari Hishop...Tuari aku ade daftar untuk "Are You Blogger".Maknenye aku kene buat entry tentang product dari Hishop dan linkkan entry aku ke Web Hishop...


Dan disebabkan entry nie la aku dapat point dari hishop...emmm...tu belum beli product dari Hishop lagi tu..

Nak bukti aku dapat 500 point tu ?

Dan kalau korang nak jugak join dan dapat point dari hishop...korang boleh ke website HISHOP nie

Klik sini la senang kalau korang nak join..dan ikut arahan selanjutnya..


aku da berangan nak beli perfume yang comel nie

Hunca She Crazy Set (50ml EDT + Watch)

Harga : rm59.00
 
Nie memang aku nak beli sbb ade free jam tu..nampak cantik

She Is Crazy... is a floral - fruity fragrance with a woody background.

Top notes: bergamot, mandarin, lemon, pear and fig. 
Heart: peony, lavender, cyclamen, ylang-ylang and jasmine. 
Base: sandalwood, amber, cedar and musk.

Hunca Cosmetics was established in 1957 and sold in 55 countries worldwide.

dan satu lagi yang menarik perhatian aku nie hah
Bloop Kimmi Doll Millie EDT Miniature 5ml

Bloop Kimmi Doll Millie EDT Miniature 5ml

Harga : rm49.00
comel tak...
Made in France, this perfume is bottled in a cute little Japanese Girl.
Millie is a deligthful frangrance with top notes of grapefruit, tangerine & blackcurrant. It then opens into cherry blossom, raspberry & lily of the valley and ends with the sweet notes of vanilla bean, sandalwood and musk.



cantik tak Kak Ton...mueheheee...

so kalau korang nak jugak point tu..just ikut cara -cara yang ditunjukkan ye...


bye..






Post a Comment

  1. beznye dpt free gift jam...
    cer spray sikit perfume tu..nk hidu...hehe

    ReplyDelete
  2. haritu i pun nak buat tp ingatkan nak kena beli produk dia dulu. hehe so maknanya tak beli lg pun boleh buat la ye? nak buat laa thanks sbb buat post ni :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top