4
Assalamualaikum


segmen bloglist

blogger mana yang tak mengenali blog FUH.MY nie..
mempunyai trafik yang tinggi dan padat dengan ilmu.
Dengan itu aku ingin mencuba nasib,mane la tau untung nasib dapat masuk bloglist beliau..

Murah rezeki..ehehehe...sesiapa yang nak join boleh klik banner kat atas ni ye..
Top Refferal pun dapat hadiah tau..

apa yang bestnya...cer korang baca syarat-syarat kat bawah nie

Syarat-syarat dia mudah sahaja :-
  • Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  • Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  • Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  • Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  • Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni

Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my?
  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
  • Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)


bestkan...so jangan tunggu lagi...


Post a Comment

  1. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  2. singgah segmen yg sama.. follow me.. tq !!

    http://allea177.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  3. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top