1
Assalamualaikum

Sepanjang aku berblogging nie,,da dekat hampir 3 thun ,baru pertama kali aku dapat tgk aku dapat CPUV..
Itupun setelah aku hampir putus asa dengan nuffnang nie..Apa taknye..macam xde function jer aku tengok ..Letak kat blog nie menyemak...xdapat pape..haha..sungguh jahat.

Ada seorang blogger nie yang memberi aku dorongan supaya jangan putus asa...opss...sorry..x ingat sape ..
berkat dari ikut cakap die lah...CPUV or BE tu menari-nari kat sini...hahaha..

Yang penting kene rajin hantar ticket kat nuffnang supaya nuffnang tu tau kewujudan blog aku yang naif nie..
caiyoookkk


haha..bukti...

Baru la aku ucapkan TERIMA KASIH...sungguh jahat...hehe

Korang jangan lupa tolong aku tekan tekan skit iklan tu ye..nak buat modal bisness HOT PERFUME...hahaha





Post a Comment

  1. boleh tak saya dapatkan tips nuffnang ni..saya pon baru jugak..
    dan saya pelik macam mane blogger2 yang popular tu jana duit hanya dengan blogging..saya nak kahwin.nak cari duit sampingan study..
    hehehe
    tq..
    pertolongan amat diharapkan..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top