4
Assalamualaikum

Nak minta pendapat korang tentang masalah yang aku hadapi nie

blog aku nie adalah termasuk didalam beberapa bloglist blogger nie.Aku dapati blog aku nie xdi update dengan entry2 baru,walhal setiap hari aku update entry..

korang faham tak maksud aku...nie ha aku nak tunjuk korang


korang tengok tu...entry tentang pencinta korea drama tu rasenyer entry beberapa bulan lepas...
aku x faham kenapa xde update entry baru..

risau jugak la sebab blog aku ni xdelah famous mane...harap masuk bloglist orang pun dah syukur..ade jugak yang sudi letak..tapi takut blogger tu tengok entry aku tak berupdate2,kot la kene buang dari bloglist mereka tu...kesian aku kan...

so boleh tak korang menolong aku menyetelkan masalah aku nie..hadoiii..


ok bye...
tolong aku tekan ads kat atas nie ea..

Post a Comment

  1. Sy tak ada kemahiran bab bloglist..tp mgkin awk blh tnya dgn org yang masukkan awk dlm bloglist..

    ReplyDelete
  2. kat list bloglist sy pun jadi camtu.. dah buang, then letak balik pun still sama.. xtau napa.. tapi tahu kawan tu rajin update..

    ReplyDelete
  3. sya pernah alami cenggini. sya ada buat entry tu;

    http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/2013/03/cacat-lumpuh-selama-lamanya.html

    dan klau baca comment kt situ, ada blogger tu tolong sya. dia tau caner nk selesaikn mslh bloglist tu.dia kata cenggini ;

    '' utk feed ataupun bloglist tu ada masalah redirect...cuba cek kat dashboard pastikan takde redirect kat tempat setting feed...pasal bila sy try bukak link feed syahirah kat firefox bukan feed yg keluar, tapi blog yg keluar... ''

    ReplyDelete
  4. masalah telah settle... jangan risau ya...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top