12
Assalamualaikum
Hari ni  blogger hazwanhairy nak lancarkan segmen seminggu blog hazwanhairy. Untuk segmen ni anda tak perlu buat entry berjela-jela just ikut syarat-syarat di bawah sahaja..

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog ni.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013 
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5

CONTOH BAJU

Segala keputusan adalah muktamad ! jadi apa tunggu lagi ajak seramai mungkin tuk join segmen simple ni mana nak tau baju tu hak milik anda ..hehe

Post a Comment

  1. terima kasih akak sbb sudi support contest hery lagi..all the best tau :-)

    ReplyDelete
  2. singgah

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    selamat bersegment & good luck.

    ReplyDelete
  3. terbg ke sini..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini dari segmen yang sama..Jom terjah blog saya:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  6. Salam, kenit datang singgah dari segmen yg sama...semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. singgah kembali & follow u done #998

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    blog utama : hanyadihatiku.blogspot.com

    selamat bersegmen.. =)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Rohaida...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Rohaida bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete
  10. jenjalan sini :) salam kenal ya :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top