SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Wednesday, April 17, 2013

Assalamualaikum
Hari ni  blogger hazwanhairy nak lancarkan segmen seminggu blog hazwanhairy. Untuk segmen ni anda tak perlu buat entry berjela-jela just ikut syarat-syarat di bawah sahaja..

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog ni.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013 
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5

CONTOH BAJU

Segala keputusan adalah muktamad ! jadi apa tunggu lagi ajak seramai mungkin tuk join segmen simple ni mana nak tau baju tu hak milik anda ..hehe

You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. terima kasih akak sbb sudi support contest hery lagi..all the best tau :-)

    ReplyDelete
  2. singgah

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    selamat bersegment & good luck.

    ReplyDelete
  3. terbg ke sini..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini dari segmen yang sama..Jom terjah blog saya:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  6. Salam, kenit datang singgah dari segmen yg sama...semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. singgah kembali & follow u done #998

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    blog utama : hanyadihatiku.blogspot.com

    selamat bersegmen.. =)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Rohaida...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Rohaida bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete
  10. jenjalan sini :) salam kenal ya :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai