2

Assalamualaikum.

Tengah hot sekarang nie company aku yang sibuk sangat nak ganggu waktu orang islam solat.
Mungkin sebab majoriti kat sini ramai china singapore.

Makin lama banyak benda yang dia nak sekat.dah la benefit bg kat pekerja nie kurang.pastu banyak benda yang nak di cut.
Apa nak jadi la dengan company nie.
Rase nak berhenti jerk..tapi   fikirkan tanggungjawab yang perlu di tanggung, terpaksa jugak.
Entah ape ape pun

Post a Comment

  1. haaa tgk kak belum apa2 lagi cina dh kongker! klo lah cina yg pegang malaysia abis org melayu!tiba2 ckp politik lak..hahah

    ReplyDelete
  2. Kalau solat pon die sekat..baik benti..byk lg company lain yg tak mcm tu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top