3
Assalamualaikum

Semalam seronok sangat dapat dating dengan emak walaupun sekejap.Balik awal semalam sebab dapat call dari emak,dia nak turun pasir gudang.Nak ambil kakak ipar balik kota tinggi.Actually my kakak ipar nie,memang rajin balik kota tanpa Suaminya.Sebab suaminya itu selalu balik lambat,hehe..So bila dia bosan kat rumah,dia akan balik rumah emak.Kesian my kakak ipar nie,orang jauh...so x boleh nak balik selalu la ke kelantan..Menumpang kasih ibu mentua disini..So sweet...Bestkan mentua dan menantu satu kepala..

Sesambil tu,emak nak shopping barang-barang dapur.So petang tu,emak datang dengan adik lelaki..Sebelum balik tu,emak cakap,"jom keluar,mak belanja makan"..hehe..yahuu....masuk balik lauk-lauk yang da ready nak masak...Emak belanja..Sungguh tak malu kau!!

Sempat snap pic..sorry en.Husband..xmasukkan gambar u tu..hehe

Me with my mom

my kakak ipar & her dotter,my mom

my kakak ipar dotter..merajuk nak tab aku nie
my kakak ipar & my mom..amboi2..so jeles hokeh

lepas makan-makan,emak ajak pi Maslee.Shopping barang-barang dapur.Mulanya aku ngan husband da nak balik,tapi emak suruh ikut pi shopping..Masa dalam shopping ,tetiba emak cakap"amik la apa yang kakak nak"..Aikkk...berbunga-bunga hati Den...tapi malu kan nak amik barang-barang tu..aku just amik nugget je..malu pulak bila emak yang bayarkan..Thanks A lot Mom..






Post a Comment

  1. hehe.. dah kahwin mak belanja lg..siapa tak happy..hoho :)

    ReplyDelete
  2. memang besttt kalau mak yang belanja kan...hehehehe...tapi tak boleh selalu lah,.

    ReplyDelete
  3. mak kalau belanja memang terbaikkk... heee ... tapi kadang2 tu cam rasa serba salah jer...

    sayang, sorry lama x singgah sini... faham kan? tapi cam mana lewat pun mesti sampai kan?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top