5

Assalamualaikum

Dapat jugak akhirnya burger bakar abg burn nie.Memang aku dah lama nak mencari burger nie.
Selalu tengok blogger dok review pasal burgee abg burn nie.Nak tau jugak apa nikmatnya burger nie.

So hari nie aku berpeluang untuk menikmati burger bakar nie.
Aku tanya cashier tu burger apa yang best.so, dia rekemenkan aku burger Beef Supremo Cheesy.aku tambah meetball..saja nak testnjugak yang ni.

Aku xberapa minat sangat meetball tu.mungkin terlalu rasa sos lada hitam tu kuat sangat kot.
Ada keenakkan yang sedap pada burger beef supreme cheesy tu..mau naik badan aku kalau selalu sangat makan burger nie..so aku bagi 4 bintang..haha..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Post a Comment

  1. Popular kn burger bakar ni.. Smpaikn de juga sstgh gerai burger nk wat sma cm dia..

    ReplyDelete
  2. akak pun br je mkn li mengundi ritu.meatball tu akak tak bape suka sos dia.

    ReplyDelete
  3. bestnya! femes betul burger bakar Abang Burn ni.. tapi tak sempat nak rasa lagi.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. sedapnye..lme x mkn..huhu
    salam knal dr m3h
    done follow

    ReplyDelete
  5. sumpah terliurrr...hahahaha
    salam kenal dan folow jugak.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top