8
Assalamualaikum


Selamat pagi sabtu..Kali nie aku nak mengajar korang cara untuk mendapatkan CPUV dari Nuffnang..

Haha..kelaskan tajuk tu..pandailah sangat aku nie nak mengajar orang tentang Nuffnang nie.
takat dekat akaun Nuffnang adelah dalam 20 hengget..Berani ekau nak mengajar mereka-mereka yang dah otai..dush sekali kat muka..

Sebenarnya aku teringin jugak nak Cashout beratus,beribu riban dari Nuffnang ni,Tapi tanpa usaha dan kerja keras takkan ler Nuffnang tu nak bagi duit bertimbun-timbun kat aku..kalau la tiap-tiap bulan Nuffnang bagi aku duit..sure aku berhenti kerja..Dok rumah goyang kaki,gerak-gerak jari jer kat keyboard nie..Tiap-tiap bulan duit masyuk..

Tu cuma angan-angan okeh..Ade ke kerja yang hanya dengan komputer hari-hari boleh buat duit..
Tuari ada seseorang yang call aku untuk invite aku join satu benda nie..Dia just cakap dengan berinternet hari-hari boleh buat income yang menarik..

Smart Media Technology..Ade korang kat sini yang tau pasal nie..Ade ke yang dah ade pengalaman dapat income yg masyuk lepas join benda nie..Dia bagi aku website nie..Dia kata cuba akak baca tentang benda nie(tak tau ke aku malas baca)
Kalau korang ada pengalaman tentang benda nie,please let me know hokey..

Lari tajuk pasal Nuffnang nie..En. Nuffnang..Bila aku nak dapat CPUV beribu riban nie..Nak beli banglo la...haha...angan-angan suda...oklah nak stop merepek..Abaikan Tajuk entry aku yang macam Otai tu...

Post a Comment

  1. saya pun nak bhenati keja klu dpt ribu dgn nuff

    ReplyDelete
  2. ehe..nuffnang...kalaulah dapat sebulan ribu riban..semua pakat nak jd blogger

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pasal tu. tapi tia pun dah 'gantung' nuffy sekarang. earning cipot. hehe

    ReplyDelete
  4. cik siti nak tukar pakai komli plak nnti lps cash out nuffnang...huhu

    ReplyDelete
  5. acik pon hanya pernah sekali dapat RM 300.. tapi sekarang susahlah

    ReplyDelete
  6. err ingatkan nak bagi tips tadi =.='

    baru dpt 1 BE itupun baru dapat 3 sen. sedih sungguh.haha

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Setakat nie, Nuffnang tak pernah menghampakan Mieya. Walaupun tak dapat angka beribu, dapat beberapa ratus pon dah kira okey jugak.

    ReplyDelete
  8. bestnya kalau dapat beribu...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top