Menu kami

Monday, May 20, 2013

Assalamualaikum

Apa menu korang malam nie.
Nak menu yang ringkas je malam nie.Malam-malam tK boldh menu berat-berat..Nanti berat badan bertambah.Nanti korang jugak yang susah kan?

So hari nienaku buat special made dari food court kipmart..hahaha..pandai tak aku.
Dapur tK berasap lagi malam nie.gara-gara pi bayar bil..bLik da penat..so, terpaksalah makan kat luR..
Mee rebus daging utk aku n mee goreng untuk en.husband

Selamat menjamu selera semua..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. saya menjamu mata ja tengok ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. tengok pada kuahnya yang pekat dan 'gebu'. Haiiii tengok dari jauh telan ailio je la hehehe

    ReplyDelete
  3. mee rebus?..wahhhh...pebret den tuhh...mlm td den mkn beger mcD jo...x sompek nk masak...lmbt blk...huhu..

    ReplyDelete
  4. mee rebus tu mmg feberet hubby..tp kalo m3h lak..suka mee kari

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"