12
Assalamualaikum


Mesti korang tau kan blog PCL dah mencecah ke satu juta Pageviews..WOWWWwwwww..
Blog aku pun takde sampi ke tahap tu..Rasenya xsampai seratus orang yang singgah ke blog aku nie dalam sehari..Apa nak buat..
Nak di jadikan cerita masa aku menyinggah di blog  PCL dua-tiga hari lepas(yee ker).Ada entry PCL yang nak countdown ke No 99999...yeker nie,Dia ada bgtau nak printscreen no cantik tu.

Heh!! keterujaan itu membuatkan aku sekali teruja nak ,menanti detik tu..So, petang semalam,dok sembang-sembang dengan officemate nie,dok bercerita la dengan Diorang,cerita Pasal PCL nak printscreen no nie.(nampak sangat ada ular besar kat office ni)So tengok kat counter widget tu da 99951..Wah..excited sey nak tunggu ke 99 angka belakang tu,.tiba da angka 70 lebih,automatik refresh balik,then no tu balik pada 40 lebih kot..haha..aku bukak  page PCL banyak..Sama-sama ngan officemate dok countdown benda nie..
Then tibalah masanya angka tu keluar...tadaaa
Yeeeayyyy..berjaya...claps yur hand darls.

terus menerus emel kat PCL..haha..
siap bagi printscreen angka 1 million lagi
kalaulah blog aku macam nie..

tapi aku xtaulah aku orang pertama or tak..just mencuba nasib sambil menolong blogger..

Tapi dapat tau Syuhada Salleh yang menang..So, aku pun taklah berapa nak harap sebab da ada pemenang dan blogger yang pantas dari aku..hehe

tadi baru dapat baca emel dari PCL yg aku adalah peserta yang sama tarikh ngan Syuhada..eh.Ye ke...
Tersenarai ke..Tahniah untuk aku..Satu kejutan rupanya...hehe...
So korang boleh la ke entry nie...Siti Rohaida Yusof tu..AKu lah Tuan pada nama tu okeh!!
Baca Entry nie.

jom  jengah lagi blog aku nie..singgah la selalu..nak printscreen jugak..ajer perasan sorang2..

Post a Comment

  1. congrats dear... happy for you...

    ReplyDelete
  2. just nice , mencuba nasib sambil menolong blogger..n akhirnya KSD berjaya jgk ea...thnks to kengkawan opis awak sama ea..

    ReplyDelete
  3. Salam KSD..
    cayalah PCL..Sampai 1juta tu.. huhu..

    tahniah jgk buat KSD berjaya jadi yg ke 1million tu :)

    ReplyDelete
  4. hehee..tahniah yea kak..cantik nombor tu kan..hehe :)

    ReplyDelete
  5. Congrats dear..
    nnti up entri rupe tshirt tu ye...

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniah tahniah..hehehe.. jangan lupa belanja kepsi tau.hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top