3
Assalamualaikum

Alhamdulillah...akhirnya berjaya jugak menjadi pemenang dalam segmen Mialiana..

Thanks sesangat sudi masukkan saya dalam bloglist Mia..
Sebenarnya keterujaan dapat masuk dalam bloglist blogger2 famous nie..Dapat la jugak orang mengenali blog yang x seberapa nie..Tapi masih tercari-cari jawapan kenapa blog saya bila dimasukkan dalam bloglist blogger lain,entry tak update sedangkan hari-hari update entry..kot la korang tau pasal nie...

               Mia Liana
Kepada sesiapa yang belum menjejakkan kaki ke blog Mialiana..Dipersilakan....Klik je banner tu
Kenali Mialiana dengan lebih dekat dengan berkunjung ke blog beliau... mesra pelanggan gitu.....hehe..
Thanks Mia sebab sudi masukkan saya dalam bloglist Mia..

kot-kot kalau mia boleh tolong selesaikan masalah saya diatas nie..thanks again..:)

Post a Comment

  1. tahniah ya... tu la mia macam pelik juga kenapa tak naik2 bila dah update entri. ada kat bawah nun sana.

    ni mungkin ada masalah dengan feed blog. nanti cuba pm fb mia ya..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top