2
Assalamualaikum

Da banyak kali rasanya aku cancel untuk buat segmen kecil-kecilan..tapi aku takut xde orang yang nak support segmen nie.

yelah..risau jugak penerimaan mereka nie...dalam kepala otak nie nak buat segmen yang ringkas,nanti kalau da dapat sambutan boleh la buat GA pulak..

sepanjang Kisah Si dairy nie ditubuhkan,memang tak terfikir untuk buat segmen,tapi lately nie rase nak buat pulak..

agak-agak ada yang support tak..sebab da ramai sangat buat segmen nie..takut blogger2 bosan pulak..hehe

Post a Comment

  1. buat la kelainan sikit kalau xnak bgi blogger bosan :)

    ReplyDelete
  2. kta pn stuju ngn kata bintang..wt kelainan sikit sbb skrg ni dh byk kn..so bila ada kelainan sikit, msti lg ramai tertarik..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top