5
Assalamualaikum

BEN ASHAARI


Relevankah lagi blog sebagai platform perniagaan online ?
Jawapan aku :

Memang ianya masih relevan kerana ramai dikalangan pembeli yang mencari sesuatu barang yang dikehendaki dengan carian di google,berbanding dengan laman sosial lain yang mengkehendakkan pembeli mencari nama penjual.
Dengan adanya blog,pembeli boleh mengetahui produk-produk terkini dengan lebih detail sekali.




Post a Comment

  1. sekaran blog dah kurang.. kalau ada pun, lebih kepada kraf tangan dan edit blog.. kalau fanpage kat facebook, memang banyak!

    ReplyDelete
  2. segmen dari mana nie..hehe.. bestnya tajuk segmen

    ReplyDelete
  3. mmg bgs jawapan tuu....cik siti sendiri, memang jual melalui blog...dan sebelum ni sebelum menjual, klau nak beli barang, mesti google dlu...heheh...=) selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen yg sama.

    Nice one kak rohaida :-)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top