Segmen : Relevankah lagi blog sebagai platform perniagaan online ?

Saturday, May 18, 2013

Assalamualaikum

BEN ASHAARI


Relevankah lagi blog sebagai platform perniagaan online ?
Jawapan aku :

Memang ianya masih relevan kerana ramai dikalangan pembeli yang mencari sesuatu barang yang dikehendaki dengan carian di google,berbanding dengan laman sosial lain yang mengkehendakkan pembeli mencari nama penjual.
Dengan adanya blog,pembeli boleh mengetahui produk-produk terkini dengan lebih detail sekali.




You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. sekaran blog dah kurang.. kalau ada pun, lebih kepada kraf tangan dan edit blog.. kalau fanpage kat facebook, memang banyak!

    ReplyDelete
  2. segmen dari mana nie..hehe.. bestnya tajuk segmen

    ReplyDelete
  3. mmg bgs jawapan tuu....cik siti sendiri, memang jual melalui blog...dan sebelum ni sebelum menjual, klau nak beli barang, mesti google dlu...heheh...=) selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen yg sama.

    Nice one kak rohaida :-)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"