6
Assalamualaikum




Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




Post a Comment

  1. dari segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  2. terbang dari segmen yang sama :) good luck ye
    http://rozeath.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  3. Cik akak datang melamar belog nie

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html


    Maaf ye dear..cik akak tinggalkan jejak

    ReplyDelete
  4. Datang balas kunjungan .. singgah

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

    ReplyDelete
  5. gud luck..

    jemput join contest beauty..

    menang set makeup bernilai rm100..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top