4

Assalamualaikum

Selamat pagi.selamat bekrja..selamat bermonday blues pada korang yang kerja hari nie.Termasuklah aku...
Semalam dan semalmnya aku dok shopping makanan untuk aku simpan dalam office..Benda ni memang wajib aku buat tiap tiap bulan.SebBab tempat Ku ni xde kantin, so, terpaksalh aku beli stock.Lagi satu aku x suka beli dengan apek yang bawak lori tu..selekeh l?.hehehe..
Oklah..nak sambung keje..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Post a Comment

  1. tu dia..ni nk keje ke nk melantak.sikit sgt 2 tambah la ag satu drower isi mknan

    ReplyDelete
  2. kalau sy keje nye makan saje la.hehe

    ReplyDelete
  3. memang full..hhee.. bawa bekal pun okay..tapi tak sempat nak masak ea kak? hehe..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top