Terperangkap dengan cerita "Sebenarnya saya isteri dia"

Assalamualaikum

Best pulak cerita nie...xsabar nak tunggu next episode..ni yang aku lemah kalau cerita jenis sambung-sambung nie.
Takut kadang-kadang tu aku terlepas episode..nak download memang malaslah..

Haha..tok wan rash da dapat tangkap berdua dalam bilik bersama dengan kira..

Tunggu next episode pulak...adoiii...mata da ngantuk,,, last entry sebelum tido.

Good night..

Published with Blogger-droid v2.0.10
Reactions:

3 comments:

  1. dulu husna x tgk sgt..skarang nih dh sgkut pulak sebab mama ngan adik2 tgk..=P tp mmg best pon..lawak tok wan dya..

    ReplyDelete
  2. Tak tau komen apa..singgah klik2 nuff jer lah

    ReplyDelete
  3. hahah amer pun baru tengok hari ni... before ni tengok2 je orang post2 dlm fb.

    tp now . lekat pulak dop. :D .

    nak tengok apa reaksi seterusnya. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai