18
Assalamualaikum



Selamat pagi semua,Selamat berpuasa bagi yang berpuasa hari nie,Alhamdulillah da puasa yang ke2.
Saja nak cerita pagi-pagi nie,nak blogwalking kenalah ada entry..hehehe..saja la tu nak mintak dibalas..sesambey tu,teringat semalam aku ada captured laptop kepunyaan En.husband yang sekarang nie dah tak diendahkan oleh aku dan En.husband.macam kaya sangat laptop 2-3..tapi tak digunakan..

Sebelum kahwin ,aku ngan En.Husband da memang ada laptop sendiri-sendiri.Bila dah berkahwin,duduk satu rumah,jadi laptop ada dua.Baguslah ada 2.kalau tidak berebut dengan En.husband.jadi dia pakai satu n aku pakai satu.

Tahun lepas,company abang aku ada buat lelong PC..harga baru 350 lelong..Dia offer kat aku,fikir-fikir punya fikir ambil la jugak sebab bagus kalau pc dekat rumah.Besar skit screen..hehehe...tak puas jugak tu..

Then,kat rumah dah ada 3.Satu laptop memang buat untuk berjalan jauh or balik kampung ..Of course en.Husband akan bawak kemana-mana sahaja.

Bila dah ada gadjet terkini,yang senang dibawa kehulu hilir..wah...teringin pulak nak beli..Rembat satu Samsung tab yang aku guna sekarang nie..jadi tinggallah Laptop acer dan Hp kat rumah tersadai..broadband aku dah terminate..Malas pakai..
Tulah kalau minat suami isteri sama,seronok..hehehehe..

Last-last..laptop aku jadi  cenggini

Last-last Laptop berhabuk duduk bawah meja..haha...Malam tadi kesian..lapkan dan bersihkan badan lappy nie





Post a Comment

  1. hehe... bestkn de minat sama... sy pun de sorg satu... tpi laptop sy rosak.. sy beli netbook je sbb mudh nk usung sana sini.. ni ingt nk beli pc lak... hehe

    ReplyDelete
  2. syoknye..m3h ade 1 je..naseb hubby keje..so siang mmg turn m3h guna lappy..malam turn hubby lak..huhu

    ReplyDelete
  3. best banyak laptop..eca sendiri kat rumah ne,duk sorg2 tpi laptop de 2.satu eca punya,satu abang punya..jdi bila fmly dtg sini,xde la berebut laptop... :)

    duk berkumpul kat meja makan sambil main game ramai2 lagi.hahaha

    ReplyDelete
  4. A'ah kak senang begitu. Sorang satu lappy mudah nak surf hehe :)

    ReplyDelete
  5. sayangnya lappy tu dah berhabok..dah macam anak tiri dah..hihi

    ReplyDelete
  6. Merajuk kang laptop tu kalau abaikan.. hehe.

    ReplyDelete
  7. alolo..ciannya laptop tue. boleh on tak tue? ^_^

    ReplyDelete
  8. syian kat laptop tuuu... :D.. bagi kt akak laa.. boleh buat anak2 main game,, hihihi :D

    ReplyDelete
  9. kasihan dah berhabuk.. nasib baik masih elok untuk digunakan..

    ReplyDelete
  10. Andai laptop tu mampu berkata-kata, pasti terdengar tangis rintihannya... Begitulah nasibnya, bila sudah ada gading bertuah...
    Kalau tidak digunakan, baik dijual atau sedekah pd anak buah...lama2 tersimpan, nanti rosak pula.

    ReplyDelete
  11. akak pun mcm tu la..laptop dahberhabuk,pc pun dah berhabuk

    ReplyDelete
  12. hehehe habis madu ..berabuk sudah :)

    ReplyDelete
  13. senang bila ada lebih..jadi tak perlu berebut..hehe

    ReplyDelete
  14. dasat habuk dia.. mcm da setahun tak bersentuh...

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  15. Waa kesiannya..masukan dalam beg..simpan elok2..nnti rosak kerana habuk..

    ReplyDelete
  16. Kesian laptop tu. Ibarat habis madu sepah dibuang...ekekeke...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top