8
Assalamualaikum
Dah 2 hari sakit kepala tak hilang-hilang.Puas dah berurut,lumur minyak kapak satu kepala.
En.husband memang xkasi makan panadol.Tapi disebabkan tak tahan sangat dengan sakit kepala nie,Aku telan jugak panadol tu...Oh TIDAK!!!!




Eh korang..aku bakal membuat 1st segmen bulan depan bersamaan dengan 1st puasa..harap-harap kroang support aku ek..Hadiah taklah banyak mana..Semuanya sponsor by diri sendiri..Nie 1st time aku buat sejak bergelar blogger 3 tahun lepas..

So kalau dapat sambutan boleh la buat lagi..tunggu eh..Dalam kepayahan hari nie,aku buat jugak entry supaya korang tak lupa akan kewujudan Blog kisah Si Dairy nie yerk..

bakal menyusul sikit hari lagi..cewah..dah macam filem pulak..


sorry kat korang hari nie,xdpt nak bw kt blog korang..insyallah,kalau dah sihat boleh bw..mata tak boleh nak tgk screen komputer lama sangat..

Post a Comment

  1. Jaga kesihatan,makan ubat...minum byk air...mungkin ianya kesan dari jerebu...

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatan adik sayang..hihi...

    jangan lupa rehat banyak2...migrain ke ?

    ReplyDelete
  3. ubat sakit pale ialah tido... hehe...smoge cpt sembuh...

    ReplyDelete
  4. mg cpt reda sakit kepala tuu...

    ReplyDelete
  5. Selagi boleh, elakkan telan penadol ya..

    tentang segmen tu kalau syarat mudah, boleh la nak join nanti (^_*)

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh.. amal nk join! hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top