6
Assalamualaikum
Dah 2 hari nie,aku rasa resah gelisah je bila tetiba aku baru perasan blog nie lambat loading.Nak kata widget yang berserabut,takdelah pulak..Nak-nak part sidebar aku nie,Lama aku bukak baru la menjelma satu persatu,
Dah tukar template banyak kali tapi still sama jugak.kepala da pusing dah..Rasa macam dah malas nak tengok blog nie.Sakit hati bukan main lagi.

Cer korang tengok,blog aku nie lambat ke loadingnya,ke kat tempat aku je lambat loading.tapi aku bukak kat tab pun sama jugak.lambat jugak.

Kotlah korang boleh tolong aku yang berserabut nie.Apa perlu aku buat ek..Padahal blog aku nie simple jer..Taklah banyak sangat sarang...hehe
Mohon bantuan korang...

Post a Comment

  1. dari hari tu lagi... kak mia perasan. memang lambat loading.

    cuba buang mana2 widget yang tak penting.

    ReplyDelete
  2. nak bagi cadangan pun Kenit tak berapa reti. Tapi, Kenit buka tadi dan try refresh balik cam biasa je.

    Harap ada yang membantu kak siti kiter (^_^)

    ReplyDelete
  3. loading sikit, tp boleh la.. mcm biasa2 jer :)

    ReplyDelete
  4. akak..cuba gunakan kod ne
    http://www.ecadwinkyasha.com/2013/02/jqeury-lazy-load-ringankan-blog-anda.html

    cek kat entry eca tu.kot2 ble ringankan..sebab eca tgk blog akak xdepun widget2 yg berat. :)

    ReplyDelete
  5. pcl guna smartphone loading laju je..blm try dgn lappy.. harap ok je...blh buat blog test load.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top