12
Assalamualaikum


Wah...Tenang rasanya bila dapat tengok dan menaip entry hari nie.Setelah beberapa hari Blog nie Under Service..Perbetulkan apa yang patut.

Kalau dlu suram je kan...sekarang dah nampak keceriaan blog.Cer korang komen sikit.
Pastu tepuk tangan tanda terima kasih kat Deno.Budak kecik tu lah yang telah mencantikkan blog aku yang dulunya suram je..Sekarang dah ada warna warni...comel kan...

Thanks kat Deno yang sudi melayan karenah akak ni yang super cerewet.ngada nak cantik bagai...Tapi Traffik tak tinggi mana pun..

Mungkin ada kawan-kawan yang tuari nak blogwalking kat blog yang super x famous nie,xboleh nak masukkan..Sebab Deno dah privatekan blog nie untuk orang2 VVIP sahaja..hahaha...Untuk tugas menservice la kononnya...
Dan sekarang Hasilnya...Alhamdulillah...

Perbezaan banyak tau...Tang HEader tu.

Dulu

Sekarang

Siap ada banner lagi...




                                                   
                                                        

Comeyy tak Kak Ton

okalh...dah nak start buat keje...sat gi nak bw kat blog kengkawan pulak...


Post a Comment

  1. Hai..dah lama tak BW sbb bz sikit kebelakangan nie...
    Anyway nice header...
    Nampak tenang...pink lover gitu..
    Jemput singgah nanti...
    Jom follow mem follow...
    Salam kenal.

    ReplyDelete
  2. Oh... dah renovate rumah ye. Cantiklah. Kakak tak pernah renovate rumah kakak tau. Plain dari dulu hingga kini...

    ReplyDelete
  3. Alolo adik terkejut cik akak singgah belog adik...ingatkan salah belog tadik..rupanya memang betol lah...hihi...sweet cantik..hihipandai dik no buat eh :)

    ReplyDelete
  4. cantik sungguh blog ini sekarang.. tengok header tu sangat menarik.. kemas je susunannya..

    ReplyDelete
  5. cantik dah rumah selepas direnovate..nampak kemas skit..

    ReplyDelete
  6. rumah baru diubahsuai memanglah nampak cantik ! serius memang sedap mata pcl memandangnya...

    ReplyDelete
  7. fae x pandai edit2 blog huhu waaa cantik blog header awk sekarang :D

    ReplyDelete
  8. laaaa patutlah kenit masuk beberapa ari lepas takleh..ingatkan dah kene block wakakaka. Cantik header yang baru ni sis...syokla dia makin galak bersemangat nak berblogging ye (^_^)

    ReplyDelete
  9. Sama-sama kak :)

    Sebenarnya bagus akak tempah dgn deno sbb secara tak langsung deno belajar banyak perkara baru dalam mengdit blog, bergurau senda dgn coding lagi.. hihi.. terima kakida sbb percaya deno! ^_^

    ReplyDelete
  10. Patut la dlm smartphone nmpak lain semacam je..hehe...cantik.. i like

    ReplyDelete
  11. Mmg cun.. kaler pink pulak tu.. love it..

    ReplyDelete
  12. patut cantik blog n..upernya dah renovate ya,…kak intan suka..:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top