6

Assalamualaikum


Tajuk kegilaan ramai sekarang nie

Siapa yang menonton drama bersiri nie..Angkat ibu jari kaki...hehehe..Aku terperangkap tengok cerita nie masa episode yang ke berapa tak ingat.yang penting masa aku tengok tu abang Firash ada lagi..tu je aku ingat.

Start dari hari tu lah,setiap jumaat pukul 9 malam aku da terpacak depan tv.Awal-awal kena bagitau kat mak mentua aku,yang aku nak tgk tv3..hehe.Sebabnya dia suka sangat tengok TV 1.Mak mentua aku nie memang xboleh lari dari tv satu.So kena mintak izin dengan dia dlu nak tgk tv3..Padahal ada satu lagi tv kat rumah tu,cuma xde arial jerk..So xboleh nak tgk..

Apa yang aku suka tengok cerita nie,adalah bintang utamanya iaitu Tizz Zaqyah dan Izzue Islam.
Mereka memainkan watak dengan begitu bersahaja dan kelakar.Ada saja yang mencuit pinggang aku untuk ketawa setiap kali menonton cerita nie.

Begitu kuatnya tarikan magnet dari Drama ini.So far aku berpuas hati la dengan pemilihan pelakon dalam cerita nie.

Tapi malam tadi sebab merajuk dgn En.Husband,Aku xdpt nak menonton tv.Tapi aku dapat menontonnya dekat dalam sebuah blog.Aku lupa lah pulak blog ape.Cuma lambat skit la nak tengok.Pukul lebih baru diorang upload entry episode 10.Oklah tu dari x tengok kan..hehehe..Nasib baiklah zaman serba moden nie semua sekali cepat dan pantas.Terlepas menonton,boleh tengok di Tonton dan sebagainya.Dunia IT sekarang nie.Semuanya Di hujung Jari.

Dah penat kot membebel..So da...

En.Nuffnang..bagilah sy BE sekali sekala..(ayat tak boleh bla)


Post a Comment

  1. episode 10 sangat sweet... I'm melting... hu hu hu... *_^

    ReplyDelete
  2. Malam tadi kakak pun terlepas sebab ikut abang pergi dinner ada anugerah utk sykt dia...

    ReplyDelete
  3. slalu rs nk tengok drama ni
    slalu je ter-miss
    minat kat tiz zakiyah

    ReplyDelete
  4. episode semalam best :)
    romantik
    tp rania tu jahat gier
    padan muka dia. hihi

    ReplyDelete
  5. haha , beli la arial , hehe

    ReplyDelete
  6. best kan citer ni??
    smlm terlena awal,sedar je ngam2 kol 9,sanggup tau tahan mata ngantuk sebab nak tengok ni..hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top