3
Assalamualaikum

Hari sabtu ni diisi dengan memenuhi jemputan blogger yang membuat segmen dan Giveaway blog mereka..So Support Blogger dah semestinya.hehe

Aku gagahi jugak untuk memfollow sponsor2 nie..Jom join..


                                   

1. Syarat-syarat :
1. Follow blog saya //akan diperiksa//
2. Like page saya >> 
3. Follow twitter saya | SINI | *sesiapa tak ada twitter, syarat ni dikecualikan*

a) Follow Blog Sponsor :
1. Miera Mastrixia
2. MieNielKaiRa
3. Puteri Eryn Edrina
4. Nur Hafiza
5. Nurul Azmiera
6. Mysara Ab Rahman
7. Areena Aneera
8. Sabrina SA
9. Emma Eema
10. Syazwani

b) Like page sponsor :
1. Miera Mastrixia
2. Puteri Eryn | Edrina
3. Nurul Azmiera
4. Mysara Ab Rahman
5. Areena Aneera // like and share//
6. Sabrina SA
7. Syazwani | Merah Jambu //like and follow//

c) Follow twitter sponsor :
1. Nur Hafiza
2. Areena Aneera
3. Sabrina SA

d) Follow instagram sponsor :
1. Areena Aneera //kalau tak ada insta, syarat ini dikecualikan//

2. Cara-caranya :
1. Buat satu post yang bertajuk "First Mini Giveaway by Ira Syiqin"
2. Letak gambar dan backlin kan blog saya //dah disediakan di atas. Copy pakai CTRL+C //
3. Tulis apa-apa yg awak suka //tak tulis pun tak apa//
4. Tag rakan2 anda //pastikan mereka tahu//
5. Letak link entry awak di kotak comment saya

3. Hadiah-Hadiahnya :
1. Review blog x3 by Sabrina SA
2. Top up RM 5 x1 by MieNielKaiRa
3. Top up RM 5 x2 by Nur Hafiza
4. Shawl tiga segi ( depan belakang berlainan corak ) x2 by Miera Mastrixia
5. Tudung bawal x5 by Areena Aneera
6. Buku 'Rahsia Kehebatan Muhammad SAW' x1 / Top up RM 10 by Mysara Ab Rahman
7. Bloglist sebulan x5 / Review blog x3 by Nurul Azmiera
8. Shawl x2 by Emma Eema
9. Bloglist x15 by Syazwani
10. Top up RM 5 x1 by Puteri Eryn Edrina

P/S : Sponsor digalakkan join untuk memeriahkan segmen ini..
Tarikh dibuka : 1 June 2013
Tarikh ditutup : 1 Julai 2013


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top