6
Assalamualaikum


Tentunya peminat-peminat Bolasepak Malaysia ternanti-nanti perlawanan akhir JDT vs KELANTAN malam nie kan.Ada penyokong-penyokong yang sudah membeli tiket sejurus selepas tiket dikeluarkan.Mereka sanggup berasak-asak untuk membeli tiket Bola..Mendapat sambutan yang hangat.

Malam nie,semuanya akan terjawab.Siapakah yang bakal menjulang Piala FA musim ini.Xtaulah ada musim sebelum nie.Suka memandai-mandai..haha.

Mybe ada yang sekarang nie sudahpun bertolak Ke Stadium Bukit Jalil.Maklumlah kelantan ke Kuala Lumpur tu bukannya dekat.Tak kurang juga Johor.

Aku pun tak sabar nak melihat siarang langsung malam nie.nak tengok,siapalah juara malam nie.
Disebabkan aku anak jati Johor,Of course lah aku sokong Johor.Harap Pasukan Johor dapat memberi komitmen yang terbaik untuk Negerinya.

kalau Johor tak menang malam nie,takpelah.Rezeki masing-masing.Cuma harapan aku,xdelah berlaku apa-apa yang tak diingini.kepada para penonton,jaga perlakuan anda.Janganlah terlalu mengikut perasaan ketidakpuashatian tentang apa jua yang berlaku.
Malaysia negara yang aman,So tunjukkan keamanan tu dengan sikap yang bertolak ansur.

johor

vs

kelantan


malam nie xkan ada aktiviti luar..En.husband dah bagi warning awal-awal..Nak tengok Bola Katanya.
layan....



erk...Cik Nuffnang.Dha lama tak kasi BE

Nota Dairy : 2 minggu lagi segmen akan dilancarkan buat pertama kalinya...Insyallah..

Post a Comment

  1. malam ni masing2 mengadap depan tv.. hehe

    ReplyDelete
  2. Hihi... we are under the same umbrella ida. Fuhhh... fuhh... akak nak JDT menanglah hendaknya. TRW kan dah selalu dapat, bagilah chance kita sekali ni:)

    ReplyDelete
  3. aiza tak fanatik sangat dengan bola sepak ni.. hihi..

    ReplyDelete
  4. saya tak tahu nak sokogn apa..haha.. tapi dua2 pun selamat maju jaya la..hehe

    ReplyDelete
  5. ABang sy sanggup naik kapal tobang nak g KL.. berbaloi la sebab Kelanta menang..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top