20
Assalamualaikum

Mencuba itu  tidak ada salahnya.Walaupun blog ini tidak mencapai trafik yang tinggi,tetapi ada sedikit kateria-kateria yang ada dalam list "Projek 100 bloggers" nie.


Projek 100 bloggers ini dikendalikan oleh blogger Bro Framestone dalam mengumpulkan 100 blogger Malaysia yang mampu diketengahkan kepada beberapa syarikat yang sudi mengiklan di 100 blog yang terpilih.

Kriteria yang di cari adalah :-

1.Mempuyai trafik sehari dalam 500 UV(sekurang-kurangnya)

2.Setiap blog post mendapat 5-10 komen dari pembaca ( sekurang-kurangnya)

3.Bukan blog copy paste,politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.

4.Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.

5. Blog diupdate sekurang-kurangnya seminggu 4 kali.

6. Duduk di Malaysia dan Warganegara Malaysia.

7. Sanggup memberi komitmen kepada 100 bloggers

8. Lebih diberi keutamaan kepada blogger ber'niche ,kekeluargaan,remaja perempuan(personal),remaja lelaki(personal),teknologi,keusahawanan,makanan.



Kita hanya mampu untuk mencuba dan mencuba jika mahu terus berjaya.
kalau korang nak mencuba jugak jom klik link bawah nie ye




Moh ramai-ramai mencuba nasib..

Post a Comment

  1. Alamak tak penuhi kriteria..huhu

    ReplyDelete
  2. Good luck. Kriteria ni 1 tu agak susah sket lah.

    ReplyDelete
  3. boleh cuba tu...1st projek Bro dulu pcl ada join.

    ReplyDelete
  4. Gud Luck..
    rasa nak try tapi kriteria yang pertama jer dah failed..huhu

    ReplyDelete
  5. Nak join tp traffic rendah.. :(

    ReplyDelete
  6. goodluck ^^ huhu traffic fae paling tinggi pun 200+

    ReplyDelete
  7. tak cukup syarat nak join... traffik rendah. haha

    ReplyDelete
  8. cuba sahaja..rezeki masing2 siapa tahu..good luck. :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sebab sudi promote projek ini.

    harap sudi add saya di facebook - https://www.facebook.com/framestone

    ReplyDelete
  10. good luck ya.. kita tak cukup syarat untuk join..

    ReplyDelete
  11. Good luck Ida.
    Kakak rasa kakak tak qualified.

    ReplyDelete
  12. Berminat jugak rasanya.. tp takut xdpt beri komitmen kpd 100 bloggers.

    ReplyDelete
  13. Semoga berjaya ye...teringin juga nak joint tapi mcm Mieza, takut xdpt bagi full commitment

    ReplyDelete
  14. akak tak penuhi kriteria yg ada tu la...

    ReplyDelete
  15. menarik....igt nak ikut...hmm tgok dululah..nice sharing! ;)

    ReplyDelete
  16. wahhh sis pun masuk (^^,)...semoga berjaya sis ;)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top