19
Assalamualaikum
Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

Post a Comment

  1. ho ho ho... kak eda terima kasih kerana menjadi peserta segmen yang pertama... *_^...

    nanti Farah update senarai peserta dan letakkan link di sini yer untuk kak eda semak...tahniah sebab jadi peserta pertama... *_^

    ReplyDelete
  2. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  3. Salam dari segmen yang sama

    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    GooD Luck.... singgah dan follow

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & Salam Ukhuwah!
    -Datang dari segmen yang sama,jom singgah sini pulak:
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  5. salam...singgah bw ke blog yg comey ni dr segment yg same...done follow..kalo sudi..mai la lawat blog kami plak..hehe
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. datang terjah sini pula ^_^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html?showComment=1371362918048#c3835782695849709413

    ReplyDelete
  8. salam, kenit jogging malam kat sini (^^,)

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan..gud luck!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sma :D

    http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  11. #1063
    Salam perkenalan

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  12. good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

    ReplyDelete
  13. dari segmen y sama..done follow kamo..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  14. hai salam dari segmen bloghopping :)

    http://akuchentacamera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  15. tahniah!

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  16. Assalammualikum....kisah si dairy,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  17. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top