17
Niat nak balik kampung minggu ni terpaksa di batalkan disebabkan aku ada kelas hari Ahad.Tapi bila pepagi buta dapat mesej kelas tu dibatalkan rasa macam sedih gila.Sedih bukan sebab kelas dibatalkan,sedih kalau tau xde kelas,hari sabtu tu aku dah balik dah.Boleh la bermalam satu hari kat rumah Mak..

Tapi nasib baik En.husband cekap membaca fikiran aku nie,Terus Dia cakap "Kelas cancel eh" Jom Balik air tawar"..hehehe..apa lagi..dah bagi greenlight..Call mak,pastikan dia ada kat rumah..kot-kot lah dia berjalan,Sia-sia aku balik..

Lepas makan tengahari dirumah,dok sedang berbual,timbul idea nak pergi mandi-manda kat kolam renang di Tanjung balau..Kalau dari rumah aku xsampai setengah jam pun..Dekat sangat.lagipun mak dah biasa bawak cucu-cucu dia ke sana..
Aku 1st time pergi ni..Teruja jugaklah sebab sebelum nie dengar cerita jerk.Boleh la takat nak lepaskan tension bekerja..Nak pi jauh-jauh nak kena ambil cuti pulak kan..So,ambil yang terdekat jerk.
Okalh tu..


pinjam dari Blog yana Halim

budak kecik nie tak takut air..puas pakngah ngan makngah dia jaga..tapi seronok dapat pinjam kejap anak orang..heheh

Ni aku ambil dari jauh..


sengetkan kepala korang sikit ye...jangan sampai teleng pulak..hehehe

Mak long ngan atuk dok cari ape la tu kan..hehe..makanan dah berlambak atas meja tu.

Ape ape pun seronok dapat berkumpul ramai-ramai macam nie..nasib baik la ada adik beradik yang duduk dekat2 nie jerk.kalau balik rumah mak,mesti aku dok pakat dengan yang lain supaya ikut balik..barulah meriah rumah mak aku tu.
Dekat situ ada chalet kalau korang nak bermalam...kalau korang nak tau lebih lanjut,jangan segan-segan untuk meng"google ye...hehehe..




Post a Comment

  1. Kakak pun tak pernah pergi T Balau tu Ida. Tengok macam best juga ni.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum siti...seronoknya ramai2 berjimba bersama2..;)

    ReplyDelete
  3. Bila gathering mcm ni ramai2 mmg best...

    ReplyDelete
  4. at my place, brunei, x banyak resort hoho

    ReplyDelete
  5. Cuti dpt beriadah bersama kaum kerabat...memang best! Hilang segala tension...

    ReplyDelete
  6. Memang best kan kalau dapat berkumpul ramai2 nie..meriah!! ;p

    ReplyDelete
  7. ermm..nampak menarik tempat nie..huhu

    ReplyDelete
  8. sesekali bercuti memang tenangkan jiwa...

    ReplyDelete
  9. wah santai berbeno ya..hihi

    ReplyDelete
  10. Meriahnya. Seronok dpt berkumpul ramai2.

    ReplyDelete
  11. seronoknya bila semua berkumpul.. :D

    ReplyDelete
  12. Salam siti…seronoknya ..best kan dapat kumpul ramai2…sorry tau lama x singgah ..huhuuh

    ReplyDelete
  13. seronok berkumpul ramai-ramai bersama keluarga :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top