9

Assalamualaikum

Sambut hari jadi yang simple.Cuma disambut oleh pakcik ngan makcik, nenek dan ibu.Ayahnya bekerja.
Actually hari nie jadi anak saudara aku.aku belikan kek je.Dekat kedai kek tu tadi aku ingat nak beli kek biasa je.Tapi terpandang ada kek ice cream.not bad lah.Setengah kilo harga baru rm33..Murahkan, perisa coklat.Kalau baskin rabbinsrase lebih mahal dari tu..hehe..

Dalam keluarga abang aku, ada 3 orang yang sambut birthday pada bulan yang sama.so, aku beli kek tu untuk 3 orang.Selalunya kalau birthday dalamfamily aku, aku akan sponsor kek.sebab akumemang suka kek..hehe

Jom layan pic nie

Published with Blogger-droid v2.0.10

Post a Comment

  1. Wah cantik kek tu. Kalu gitu bolehla kak siti sponsor kek besday sy plak november nanti heeeee (^_^)

    ReplyDelete
  2. terus rasa nak makan kek.hehehe~

    ReplyDelete
  3. Akak, bday Vee bulan january. Next yr spon Vee pulak blh? Hahah :P

    ReplyDelete
  4. seronoknye buat mkn2 :) happy birthday

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir.. semoga panjang umur.. comelnya kek.. :D

    ReplyDelete
  6. cantik kek!
    selamat hari lahir. semoga murah rezeki =)

    ReplyDelete
  7. cantik kek tu... dan selamat hari lahir pada yg menyambutnya

    ReplyDelete
  8. Sesekali jadi sponsor...meriah juga majlis nya :) Berkumpul sesama keluarga, mengeratkan silaturrahim. Best!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top