26
Assalamualaikum
Jom Join


Banner kredit Kathy Rbain

Syarat-syarat penyertaan

  • Follow belog cik akak SINI & belog sponser SINI
  • Bagi yang sudah follow...boleh abaikan button followers tu
  • Add Google + Followers cik akak tu....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Add Google + Followers sponser tu dan Likes Fanpage SINI....ikhlas tau...Allah maha melihat bila anda tak ikhlas...hihi
  • Letak tajuk " Simple GiveAway 3 Hari Bersama Blog Madah Cinta " ***Peringatan tajuk yang menyimpang dari tajuk cik akak tak akan dilayan sama sekali..
  • entri korang boleh buat yang korang suka, tak pun copy & paste je entri nie dalam kotak entri anda...Senang je kan..tak perlu nak taip dan apa-apa lagi kan
  • Tag dua orang...pastikan mereka tahu..wajib tau
  • Akhir sekali tinggal link kat dalam kotak komen.....kat cbox cik akak tak layan sama sekali...harap maaf
  • Hanya terbuka kepada Blogger Malaysia sahaja.

Hadiah yang bakal dimenangi.....
1. Novel
2. RM5 x 4 orang pemenang
3. Review belog (hanya untuk 5 orang yang cik akak pilih)

Hadiah dari Sponser
1. Doodle (2 pemenang)

Giveaway tamat : 19 jun 2013 jam 8.00 malam


Pemenang menggunakan Khidmat Encik Random je

mangsa tag

Post a Comment

  1. thanks for the tagging sis..on the way nak join (^^,).

    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  2. all the best.. selamat bersegmen.. :D

    ReplyDelete
  3. Thank support cik akak sayang...love u all

    Kiasan rindu bermadah sayang....
    Lantaran hati menolak cinta....
    Terima kasih duhai si manis sayang...
    kerana sudi join bicara cinta....

    ReplyDelete
  4. Terima kasih daun keladi....
    jangan lupa join lagi...

    senarai peserta dah diupdate...mohon semak link anda disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-simple-giveaway-3-hari.html

    Happy blogwalking dear

    ReplyDelete
  5. join jugak. gud luck.. :)

    ReplyDelete
  6. Gudlakk yer! Datang dr segmen yg sma, balas knjungan.
    Nis dah follow sini.
    Salam perkenalan ;)#1065

    ReplyDelete
  7. berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck! http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih berkunjung di blog ina :D

    ReplyDelete
  9. berbalas kunjungan..... thanks....dah follow awk... =)
    http://akumira93.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini .... http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  11. blogjogging malam sini sis (^_^)

    ReplyDelete
  12. singgah sini :D goodluck !

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  14. Assalam =) singgah dan follow sini dari segmen yg sama..

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html#comment-form

    ReplyDelete
  15. dari GA cik akak... :)

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/simple-giveaway-3-hari-bersama-blog.html

    ReplyDelete
  16. hi, thanks singgah yee :) Qeela balas kunjungan dr segmen yg same & terus follow sini :) kalau sudi follow laa balik yea?
    https://ourrandomrainbow.blogspot.com
    thanks :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top