13
Assalamualaikum


Saja nak kenalkan korang dengan pakwe baru aku nie.Orangnya kecil molek jerk..
kalau korang sudi jomlah kenal dengan dia nie..

Nama sebenar dia nasharuddin..Umur dia baru nak masuk 19 kot..tak hengat pun..

kenapa aku nak kenalkan dia pada korang.Sebab dia juga salah seorang silent blogger..Dah lama buat blog.,
tapi lately nie macam dah ade 2-3 entry yang dia buat..Maknanya dia masih berminat denga dunia blogger..macam kakak dia jugak..hehehe...

Cuma dia xckup masa kot nak update entry sbb dia skrg nie study lagi..
So Trademark blog Of course " AJA AJA FIGHTING"...

link Blog Beliau..Aja!!
peminat tegar fashion dan drama korean..perasan sungguh


Entry Pengenalan
Hiii... I just wanna tell you guys that currently, i'm studying in UNIVERSITI TEKNLOGI PETRONAS (UTP). I'm taking Business Information System here.. I have got a few freinds here, like Aizat as my roommate, Irfan, Daus n Imir as my neighbor n the res as my guess... hehe...

Post a Comment

  1. assalamualaikum siti...jom terjah beliau...;)

    ReplyDelete
  2. jom ramai2 kita terjah beliau...welcome to the blog world... *_^

    ReplyDelete
  3. saya dah terjah ke blog beliau..hehehe

    ReplyDelete
  4. laju2 terjah...kekekekek :))

    ReplyDelete
  5. nak terjah gak..merasai kesaljian di korea
    aja2 fighting!

    ReplyDelete
  6. hihi...siapa tu......

    nak kenal-kenal dengan adik nie pula....jom kita serbu

    ReplyDelete
  7. nak terjah dia lepas ni.. hihi..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, bertambah lagi rakan blogger/alam maya kita..

    ReplyDelete
  9. Oo adik lettew.. kirim salam ye..

    ReplyDelete
  10. owh, hai adik.. UTP? owh dah dekat sgt tu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top